Modalitati de livrare

Cand comanzi de la accesorii-direct.ro, poti alege intre urmatoarele optiuni de livrare.


Livrare prin curier

Livrarea produselor comandate de dumneavoastra se va face prin DPD curier.

Tariful de transport este de 20 lei cu plata ramburs, la primirea coletului sau 15 lei, daca doriti plata prin ordin de plata, pe baza facturii proforme emise de noi sau cu cardul la curier, la livrare.


Ridicarea personala de la depozitul firmei

Produsele comandate de dumneavoastra se pot ridica si personal de la depozitul firmei noastre din Bucuresti, Bd. Theodor Pallady nr 287,  Incinta IOR, cladirea Lida ( cu steaguri ), dupa confirmarea existentei comenzii in depozitul nostru.

Programul de ridicare este de luni pana vineri de la 9 la 17.


Termen de livrare

In limita stocului disponibil inseamna ca produsul se afla: fie in depozitul local, cu livrare imediata, fie disponibil la comanda la furnizor si in acest caz termenul mediu de livrare este de 8-10 zile.

Toate produsele de pe site sunt disponibile la furnizor.

Produsele cele mai uzitate si mai comandate de catre clientii nostri se afla in depozitul nostru.

Pentru produsele existente in depozit, in cazul in care doriti plata ramburs, expedierea comenzii se va  face in maxim 24 de ore de la confirmarea existentei acestora in stoc. 

In cazul in care alegeti plata comenzii prin ordin de plata, expedierea se va face in maxim 24 de ore de la confirmarea platii ( prin email la accesorii.direct@gmail sau suport@accesorii-direct.ro ) facturii proforme emise de noi. 

Comenzile lansate Vineri se vor solutiona in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.