Cum cumpar?

1.Prin comanda online folosind Cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:

Alegi produsul pe care vrei sa-l comanzi si dai click pe butonul Adauga in cos.


Daca doresti, dupa fiecare produs adaugat in cos, poti sa vizualizezi continutul cosului si suma de plata dand click pe link-ul COSUL MEU.

Daca cumva te razgandesti poti sa scoti produse din cos dand click pe butonul Sterge.

Dupa ce ai vazut cosul poti fie sa continui cumparaturile selectand un alt accesoriu, fie sa trimiti comanda dand click pe butonul Cumpara.

Ca sa poti trimite comanda te rugam sa completezi cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon si e-mail.
Aceste date sunt deosebit de importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime.
Dupa ce ai verificat ca toate rubricile completate de tine sunt corecte, inclusiv codul accesoriului sau accesoriilor alese, pentru a trimite comanda catre noi, da click pe butonul Cumpara.

In cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale vei primi un email de confirmare al comenzii, cu toate informatiile referitoare la termenul de livrare si modalitatea de efectuare a acesteia.

Compania noastra iti garanteaza ca datele oferite de tine vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenzii tale.

2. Prin comanda pe email la adresa accesorii.direct@gmail.com sau suport@accesorii-direct.ro.

Comenzile efectuate prin email trebuie sa contina cel putin urmatoarele informatii: codurile produselor dorite si denumirea aferenta, numar telefon contact precum si adresa de livrare.